Vopseluri Sticlă și Starter Kit

Gama de vopseluri pentru sticlă s-a dovedit foarte populară în toata lumea, deoarece sunt necostisitoare pentru folosire și vin cu garanțiile aferente. Aceste vopseluri pot fi utilizate la: sticlă pentru placare pereți bucătării și băi, mobilier, pereți exteriori, sticlă compartimentări interioare. De asemenea, pot fi vopsite suprafețe mari de sticlă pentru clienții ce doresc un proiect personalizat.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 2

Vopseluri Sticla si Starter Kit 1

Gama de Culori

Vopseaua pentru sticlă este formată din două părți: bază și întăritor. De asemenea, 23 de pigmenți de culoare pot fi adaugați pentru a crea o serie nelimitată de finisaje și culori.

Culorile de bază pot fi folosite în sistemul: RAL, Pantone, BS, NCS și paleta noastră de culori, pentru a crea mii de combinații de culoare pentru clienții dumneavoastră.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 3Kit Mixare Vopsea

Vopselurile pentru sticlă, pot fi livrate fie ca un premix, care permite utilizatorilor mai mici să adauge cele două componente împreuna, ori, pentru utilizatori mai mari, care folosesc vopsirea în mod frecvent, recomandăm să se folosesca stația de pulverizare pentru a ca pigmenții de culoare să fie bine amestecați, pentru a garanta panouri vopsite perfect defiecare dată.

Stația de vopsire este furnizată ca un kit de pornire, care are tot ce vă trebuie pentru a începe vopsirea, incluzând gama completă de culori, rășini de bază, cântar de precizie, software pentru rețetar RAL și pahare de  măsurare.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 4Soft-ul de Vopsire

Software-ul nostru de vopsire conține rețete pentru nenumărate finisaje în sistemele: RAL, PANTONE, BS, NCS, SWATCH BOX, TRANSPARENT și finisaje speciale de vopsea.

La o simplă apăsare de buton, o rețeta cu numărul de referință introdus o să apară pe ecran, evidențiând diversele culori necesare pentru a produce culoarea finală.

Fiecare rețeta este formată din 800g bază A + întăritor B și 200g culoare pigment pentru a crea 1 litru de culoare. Un litru de vopsea acoperă între 5 și 7 mp de sticlă, în funcție de plasarea sticlei.

Vopseluri Sticla si Starter Kit  10Curcubeu și efecte sclipitoare metalice

Avem o gamă largă de efecte sclipitoare metalice în stoc ce oferă finisaje unice la orice sticlă. Curcubeul cu efect sclipitor oferă un aspect perlă de sticlă, care își schimbă culoarea cum treci pe lânga ea. Acest efect poate fi aplicat mai subțire, ori mai gros, pentru a crea diferite efecte. Alte efecte sclipitoare sunt: argintiu, auriu, cupru, acestea fiind doar o parte din ele.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 11Vopsire Șablon Vinilin

Vinilul poate fi folosit la procesul de vopsire cu pistolul de vopsit pentru a crea diferite efecte, de asemenea, pentru a permite vopsirea de diferite culori pe sticlă. Pe sticla din imagine, clientul a plasat un șablon vinilin peste sticlă și apoi l-a dat jos (vedeți vopseaua albă). Acesta a fost apoi vopsit și, când restul de vinilin a fost dat jos, sticla a fost vopsită cu negru, pentru a crea o sticla în două tonuri de nuanțe.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 12Granit

Efectele de granit sunt extrem de populare pe plan mondial, în special acum, în timpul recesiunii mondiale cu care ne confruntăm. După cum bine știți, granitul nu este doar un produs scump, ci și un material foarte poros. Folosind vopsirea cu efectele noastre de granit pe sticla securizată sau laminată, sticla poate fi transformată într-un blat de bucătărie cu efect de Granit, foarte similar cu blatul de granit original, dar numai la o fracțiune de preț față de produsul din Granit natural. Blatul de sticlă laminată sau securizată este nu doar foarte chic, ci și foarte igienic și ușor de curățat.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 13Vopsea Sablare

Mulți dintre clienții nostri se feresc să mai folosească sticla sablată în locuri publice, deoarece sunt probleme atunci când sticla sablată vine în contact cu uleiurile naturale produse de pielea omului. Aceasta se patează, costurile de sablare a sticlei sunt din ce în ce mai mari și atunci clienții noștri caută ceva mai puțin scump, dar cu același finisaj. Vopseaua noastră cu efect sablare, rezolvă foarte ușor problema cu petele. O dată vopsit, geamul se poate șterge foarte ușor, dar arată exact ca o sticlă sablată, dar nu are proprietățile acesteia. Vopseaua sablată poate fi folosită, de asemenea, pe sticlă securizată, care, în mod normal, nu se poate sabla.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 14Vopsea Efect Pânză de Paianjen – NOU

Noua noastră vopsea cu efect Pânza de Păianjen este un aditiv transparent, care poate avea orice culoare de vopsea preferați. Aceasta este adaugată în mixtura și, literalmente, se vopsește cu pistolul pe sticlă, obținând efectul de păianjen. Dupa ce se usuca panza (maxim 30 minute), se vopseste peste panza cu vopsea neagra, pentru a crea acest finisaj uimitor pe sticlă. Imaginea din fotografie vă arată un efect păianjen alb, pe spate vopsit negru.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 15Vopsea Luminiscenta – NOU

Lansată luna aceasta, noua rășina vopsea luminiscentă are o stralucire extraordină în întuneric. Acest produs este ideal în industria advertising, cluburi, de asemea poate fi folosit și la blaturi de bucătării, placare pereți bucătării. Aceasta, luminând noaptea, permite să te miști lejer prin casă cu lumina stinsă.

Vopseluri Sticla si Starter Kit 16Vopsea efect piele – NOU

Acest nou efect de vopsea cu efect de piele a fost, de asemenea, lansat luna aceasta și este ideal pentru producție sticlă personalizată. Această vopsea oferă un aspect de piele sticlei și, după ce este aplicată pe sticla cu pistolul vopsire, la atingere se simte exact ca și cum ai atinge o suprafață din piele.

Întrebări frecvente

Unde pot să folosesc sticla vopsită?
Sticla vopsită poate fi folosită într-o multitudine de aplicații, incluzând: sticla arhitecturală, pereți cortină, cameră umedă, pereți despărțitori de sticlă, suprafețe lucru, blaturi bucătării, placări pereți bucătării, acestea fiind doar câteva dintre ele.

Pot plasa sticla vopsită la exterior?
Da, sticla vopsită poate fi folosită la exterior, deoarece aceasta a fost pe deplin testată și încercată împotriva razelor Ultra Violete și vopseaua nu crapă și nu se decolorează.

Pot lamina sticla vopsită?
Da, sticla vopsită poate fi laminată la 72 ore după ce a fost vopsită.

Cât timp putem depozita cutiile de vopsea?
Cutiile de vopsea pot fi depozitate pe 1 An, dacă sunt ținute într-un loc răcoros, ferit de razele soarelui.

La cât timp după vopsire pot să montez sticla pe o clădire sau un perete?
Vă recomandăm să lăsați sticla să se usuce timp de 72 de ore, înainte să fie montată pe perete. Dacă folosiți silicon pentru montarea sticlei, vă recomandăm să folosiți un silicon neutru.

Culoarea de care am nevoie nu o gasesc pe software.
Soft-ul conține RAL, Pantone, BS, NCS și propria noastră gamă de culori. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o culoare specială și nu o găsiți pe soft, vă recomandăm să ne trimiteți un email sau să ne sunați și vă vom gasi rețeta necesară.

Nu am decât o sticlă să vopsesc din când în când.
Nici o problemă. De asemenea, vă putem furniza un premix pentru vopsirea sticlei, care poate fi amestecat cu o culoare specială, însă acest lucru nu este rentabil când trebuie să vopsiți o cantitate mai mare de sticlă în mod regulat.

Trebuie să plasez sticla într-un cuptor după ce a fost vopsită?
Nu. Sticla vopsită nu necesită tehnici speciale de uscare. Toate vopselurile se usucă în mod natural.

Am nevoie să vopsesc pe partea celaltă a sticlei o altă culoare?
Vă recomandăm să vopsiți pe partea celaltă a sticlei, în special în cazul culorilor mai deschise cu o culoare neagră sau albă.

Ce gen de cabină de vopsire recomandați?
Vă recomandăm o cabina de vopsire cu spate uscat.