Rășini Vitralii și Efecte

Rășini Vitralii și Efecte

Rasini Vitralii si Efecte 1Rășini de Conturare Vitralii

Orice design care poate fi desenat de mâna sau grafic pe computer poate fi recreat pe sticlă, lemn, aluminiu, inox, ceramică sau policarbonat. Posibilitățile de creativitate cu rășinile noastre de conturare vitralii sunt infinite.  Rășinile conturare vitralii pot fi aplicate folosind o sticlă de plastic, o pompa manuală sau, pentru producții mai mari, echipamentul CNC Wizard*. Toate rășinile de contur vitralii și culori vin cu o garanție de minim 10 ani la sticlă exterioară, chiar și în zonele de climă cum ar fi Rusia, Noua Zeelandă, ori țările din Golf.

Rasini Vitralii si Efecte 2Schiță Culori

Culorile de contur rășini sunt formate din două părți – 50% bază și 50% întăritor. Aceste două părți, când sunt mixate împreună, formează o prindere permanentă pe sticlă. Avem o gamă de culori variată, pentru a se potrivi tuturor gusturilor clienților, cum ar fi: negru, gri, argintiu, auriu, alb și culoarea cuprului, culoarea plumbului deschis. O dată ce rășina a fost aplicată grafic pe sticla, aceasta se formează ca un contur în relief, permițând culorii sa fie corect plasată între liniile grafice.

http://www.dreamstime.com/-image8217072Culoare Vitralii

O dată ce liniile contur vitralii s-au întărit, vitraliul poate fi colorant, folosind sistemul de culoare și pigmenți de culoare. Sistemul de colorare vine într-un amestec de 2 parti: 50% bază și 50% întăritor – acesta sunt mixate împreună, se amestecă și apoi este adăugat pigmentul. Culorile de pigmenți vin cu o gamă de 13 culori, toate acestea pot fi mixate între ele obțnând o gamă nelimitată de culori. Fiecare pigment de culoare vine în sticluțe de 125 ml și sunt disponibile în: negru, rosu, rosu rubiniu, violet, cireș, albastru, verde, galben, maro, auriu, argintiu și cupru. Pigmenții de culoare sunt foarte concentrați, încât cantități foarte mici sunt necesare pentru a obține culoarea dorită.

Rasini Vitralii si Efecte 4Proces Colorare Vitralii

Efectele ce pot fi obținute cu ajutorul sistemul nostru de colarare sunt infinite. Imaginea de aici vă arată cum utilizatorul a umbrit culorile și a folosit un pigment alb pentru a crea o bandă de diferențiere între culori,  obținând astfel mai mult decât o textură la acest design. Textura gen marmură sau antică poate fi, de asemenea, obtinută folosind pigmenți de culoare.

Rasini Vitralii si Efecte 5Cum Colorăm

O dată ce culorile sunt mixate, acestea sunt aplicate pe sticlă folosind o pipetă. Găsim că acest lucru este cel mai usor și rapid mod de aplicare a voăselei pe sticlă vitraliu. Pentru mărimile mai mari, sticlele speciale de plastic pot fi folosite pentru rapiditate. Pigmenții de culoare sunt, pur și simplu, “răsturnați” în zona de colorare dorită – deoarece pigmenții de culoare sunt foarte vâscoși, aceștia se nivelează sunt singuri în interiorul liniilor de contur.

Rasini Vitralii si Efecte 6Total Unic

În plus față de gama noastra de 13 pigmenți culori pentru umplere, avem, de asemenea, o gamă de culori fluorescente, care dau un efect luminos de neon, ceea ce le face ideale pentru industria reclamelor. Culorile noastre pot avea alte texturi adăugate în ele, cum ar fi sclipici și cristale care se vor prinde pe sticlă cu usurință, folosind ingredientele noastre unice de aderență pe sticlă, ce vin cu pigmenti de culori.

 

 

Rasini Vitralii si Efecte 7Rășina Contur Transparentă

Glassline este aplicat pe sticlă cu sticluțele speciale de aplicare, pompă de aplicare, ori CNC-ul Wizard. Glassline este un contur de rășină transparent, care se aseamăna extraordinar de bine cu o sticlă încrustată de la distanță. Glassline este oferit cu aceeași garanție de folosință la exterior de minim 10 ani ca și conturul de rășini.

 

Rasini Vitralii si Efecte 8Aplicații

Rășina de contur Glassline poate avea mixat în textura lui pigmenți de culoare, pentru a crea o paletă de linii conturate colorate, care sunt transparente, ideal pentru industria publicitară și a mobilei. Dacă se adaugă culorile noastre fosforescente la rășina GLASSLINE, atunci veți obține un efect forsforescent de contur absolute superb. Atunci când se lucrează cu sticlă sablată, GLASSLINE vă asigură că zona care a fost trasată va deveni transparent, în timp ce restul de sticlă sablată rămâne translucidă, ceea ce face ca produsul GLASSLINE să fie ideal pentru piața de sticlă de cabine de duș.

 

 

Rasini Vitralii si Efecte 9Flexibilitate cu GLASSLINE

GLASSLINE are, de asemenea, posibilitatea să permită unei sticle să arate ca și cum ar fi fost topită, deoarece Glassline poate fi trasat pe sticlă foarte subțire și apoi colorat în asa fel încât nici cu ochiul liber de la o distanță foarte mică nu poți vedea conturul de rășină transparent; tot ce poți să vezi este o bucată de sticlă colorată.

 

Rasini Vitralii si Efecte 10Rășina Glassline Colorată

Unicitatea acestui produs Glassline este că poate fi colorat în orice linie de culoare pe care vi-o doriți, ceea ce îl face un produs ideal pentru companiile de semne publicitare (signalistică). De asemena, se poate îmbina foarte bine și cu o culoare, pe care o alegeți să colorați în interiorul conturului de rășină Glassline.

 

 

 

Rasini Vitralii si Efecte 11Efecte speciale Metallure

Metallure este un process unic, care oferă un efect antic conturului de rășină. Acest produs a fost creat chimic în laborator și nu reacționează decât cu rășina de contur Creative Resins. Metallure se aplică după ce rășina a fost trasată. Acest produs este disponibil în două efecte, alamă sau crom, și, atunci când este aplicat peste rășină, el devine o parte integrantă a acesteia. O dată ce Metallure se amestecă cu rășina printr-o reacție chimică, rășina de pe sticlă se transformă într-un efect de alamă cu un luciu extraordinar de profund sau într-un efect de crom. Acest produs este ideal pentru proiectele personalizate.

 

Rasini Vitralii si Efecte 12Culori Efect Antic

Atunci când Metallure este aplicat peste linii negre de contur se creaza un look perfect antic pe orice design. Orice formă ori design, indiferent cât de complicat  sau de mare, poate fi transformat într-un finisaj gen metal lustruit în câteva minute, folosind acest sistem unic. Metallure vine cu garanții de minim 10 ani de zile.

Cât timp va rezista sticla decorată?
Vindem produse în lumea întreaga cum ar fi: Țările Arabe, Rusia, Australia și Noua Zeelanda, unde temperaturile sunt extreme, dar, cu toate acestea, încă putem oferi o garanție de minim 10 ani la exterior produselor noastre, dacă sunt executate conform instrucțiunilor noastre.

Cât pot sa trasez cu 1 litru de contur rășină?
Bazat pe un calcul raportat la o trasere de linie contur cu o lățime de 6mm, puteți trasa aproximativ 200 metrii liniari – în mod evident cu cât mai subțire linia de contur, cu atât rășina va dura mai mult.

Ce culoare pot avea la contur?
Culorile noastre obișnuite de rășină sunt: negru, plumb deschis (gen cositor), alb, gri, argintiu, cupru sau aur. De asemena, vindem rășină contur transparentă Glassline. Aceasta poate fi colorată cu orice pigment adăugat în compoziție, pentru a crea o paleta de culori nelimitată, ideală pentru industria de advertising.

Pot folosi produse tradiționale cu plumb?
Da, puteti folosi sistemul nostru de colorant și culori de umplere la produsele obținute tradițional cu plumb.

Trebuie să încălzesc rășina pentru ca aceasta să se usuce?
Nu – toate produsele noastre din rășină se usucă natural fără a necesita investiții costisitoare în cuptoare de uscare.

Ce culori putem obține cu sistemul de colorare?
Toate culorile noastre pot fi mixate între ele, prin mixarea lor se poate obține o gamă nelimitată de culori incluzând: opace, transparente, translucide, efecte sclipici, efect antic, efect marmura, etc.

Am nevoie de un artist pentru a produce vitralii?
Nu. Dacă utilizați CNC-ul nostru Wizard*, tot ce aveți nevoie este  un angajat, care cunoaște operațiile de bază ale unui calculator. Colorarea vitraliilor poate fi realizată de orice angajat și nu necesită aptitudini speciale.