Laminare Sticlă și Echipament

GlassPaint.ro - Laminare Sticla si Echipament 1Rășini pentru Laminare

Rășinile de laminare a sticlei Creative Resins sunt niște rășini transparente precum cristalul, special concepute să rămână transparent, chiar și atunci când sunt catalizate și aplicate între două sticle. Aceste rășini nu sunt predispuse la îngălbenire și, de asmenea, conțin un promotor de aderență special adaptat care rămâne în stare latentă până se face aderarea catalizatorului. Rășina are o vâscozitate foarte mică, similară cu cea a apei. Acesta rășină de laminare este extrem de ușor de folosit, permițând un flux ușor de întindere și un mod rapid de eliberare a bulelor de aer.

GlassPaint.ro - Laminare Sticla si Echipament 2Folosirea

Rășinile de laminare sunt ideale pentru placări sticlă exterioară, unde este necesară minimalizarea sunetului transmis, spre exemplu un restaurant pe o stradă foarte aglomerată. Aici poate fi folosită sticla laminată, deorece are foarte bune proprietăți acustice. Geamul securizat este de obicei laminat, pentru că oferă o alternativă mai sigură decât Sticla Float. Foarte multe aplicații necesită panouri de sticlă transparent. De aceea, rășina de laminare transparentă este ideală. Rășina de laminare are, de asemenea, rezistență la încercarea de spargere sau penetrare. Sticla laminată poate proteja o clădire de vreme rea și dezastrele natural. În cazul în care o clădire este lovită de obiecte zburătoare, sticla laminată rămâne în cadrul ei. Datorită acestui fapt, rășina de laminare este favorizată în zone ale lumii afectate de uragane și condiții meteo extreme. Sticla laminată cu rășină poate, de asemenea, acționa ca un control anti-orbire, atunci când este utilizată în țări cu climă caldă și nivel ridicat de Ultra Violete. Toate acestea fac ca acest produs să fie ideal pentru clădirile înalte de birouri sau clădirile zgârie-nori. Așa cum controlează efectul de orbire, deasemenea, asigură ca mai puțină căldură este transmisă în cameră în toiul verii, salvând astfel costurile de folosire a aerului condiționat, reducând și amprenta de carbon a marilor companii, chiar și a persoanelor private.

GlassPaint.ro - Laminare Sticla si Echipament 3Metode de Producție

Rășinile de laminare pot fi folosite convențional ca un sistem de curgere la rece, ori dispersate și mixate automatic, folosind un sistem de pompare fără pierderi de materie primă. Aceasta pompă special concepută este simplu de utilizat și este programată să se curețe singură, reducând orele de manoperă intense necesare pentru curățarea acesteia. Sistemul de curgere la rece este, în continuare, cea mai comună metodă și compania noastră furnizează toate materiile prime și accesoriile pentru producerea de vitralii pe sticlă laminată.

GlassPaint.ro - Laminare Sticla si Echipament 4Gama de culori

Toate culorile pentru laminare pot fi mixate împreună, pentru a crea o paletă nelimitată de culori. Noi avem o gamă de 23 culori, care pot face culori transparente, translucente și opace, precum și efecte de marmură, când sunt colorate într-un anumit fel. Toate culorile oferă un termen foarte lung de stabilitate UV și au fost testate și încercate în lumea întreagă.

GlassPaint.ro - Laminare Sticla si Echipament - pompaPompa de laminare pentru producția de masă

Pompa de laminare este operată pneumatic și este creată pentru amestecarea precisă și injectarea de rășini special formulate de compania britanică Creative Resins, pentru producția în masă de sticla laminată. Pompa, cu o precizie fluidă extraordinară, realizează o ieșire mixată de la nivel cât mai scăzut  de 150g/min până la 4kg/min. Caracteristicile standard includ: variabila  catalizator raporta la pompa secundară, sistem unic automatizat de curățare cu solvent (air flush) și beneficiul recirculării  rășinei la capul de mixare. Aceasta pompă de laminare încorporează un sistem unic numit Pressure Guard, care, de fapt, controlează presiunea pompei pentru a proteja sticla de presiune de injectare excesivă și pentru a optimiza performanța de umplere.