Echipament Wizard pentru Vitralii

Echipament Wizard pentru Vitralii

Echipament-Wizard-pentru-VitraliiMasa Wizard

Acest echipament complet automatizat vă permite să obțineți, de fiecare dată, panouri de sticlă perfect vopsite cu o simplă atingere de buton. Echipamentul pentru vitralii folosește un soft de ultimă oră, special creat pentru compania noastră. Echipamentul Wizard are nenumarate facilități cum ar fi:loturi multiple, diferite lățimi de sticlă pe același design, facilitate de proiectare și multe alte caracteristici exclusive. Pompa acestui echipament poate schimba culorile rășinei foarte repede, astfel diferite contururi de culori pot vospite în continuu. Există diferite mărimi de masă Wizard, permițând astfel companiilor de orice mărime să producă vitralli pe bază de rășină.

Echipament-Wizard-pentru-Vitralii-4Plotarea

Fiecare masă Wizard vine cu un CD. Aveți aproximativ 700 de prototipuri de imagini, gata de folosire. Designuri personalizate pot fi importate în soft folosind fișiere: DXF, HPGL, PLT. O dată ce mărimea sticlei a fost setată și designul și lățimea au fost alese, aparatul poate fi lăsat să curgă de la sine. Aparatul va tranșa conturul pe sticlă, apoi aceasta va putea fi vopsită o dată ce rășina face o crustă,  dar mulți dintre clienti nostri preferă să coloreze a doua zi.

Echipament-Wizard-pentru-Vitralii-5Designuri

Un laptop va fi livrat cu fiecare aparat Wizard, prin urmare, o dată ce un proiect a fost reprezentat grafic, acesta poate fi salvat pe hard disc, fie ca o referință de design, ori ca referință de client. Acest lucru este o metoda rapidă de referință, în cazul în care un client strică un panou și trebuie refăcut. Fișierul de referință al dosarului deține, de asemenea, informații despre mărimi, astfel încât panoul nu trebuie să fie redesenat sau redimensionat. Alternativ, dacă un client dorește același design, dar pe o mărime mai mare sau mai mică de sticlă, designul poate să fie mărit automat folosind softul Creative Resin.

Echipament-Wizard-pentru-Vitralii-2Specificații Tehnice

Fiecare CNC are o viteză de trasare a liniilor de 750mm/sec și o viteza de dozare de 100mm/sec. CNC-urile funcționează cu curent monofazat de 13 amperi. Toate CNC-urile vin cu certificate de conformitate europeană și sunt marcate CE.

Echipament-Wizard-pentru-Vitralii-3Noul CNC Illustrator*

Noul CNC Illustrator a fost creat și conceput pentru a oferi pe piață un produs accesibil de înaltă calitate fără a pierde din calitate  componentelor. Introdus pe piața europeană, Illustrator poate fi, de asemnea, adaptat ca 3D CNC, tăietor vinyl, plotare creion și tăietor sticlă.