Despre noi

Glass Paint este agentul importator direct al companiei britanice logo-cri-mic Creative Resins. Suntem unici reprezentați și distribuitori ai vopselurilor pentru sticlă, atât în Romania, cât și în partea Centrala și de Est a Europei.

Compania noastra are sediul în Constanța și este specializată în producția și distribuția de vopseluri pentru sticlă, echipament pentru producere vitralii și geamuri decorative. De asemenea, videm echipament și rasini pentru laminarea sticlei, rășini Crystalite. Acesta este o rășină revoluționară pentru a produce efecte cristalizate pe sticlă cu ajutorul unei pompe electrice.

Toate produsele* noastre sunt manufacturate în Marea Britanie și distribuite pe plan mondial în peste 50 de țări.

Produsele noastre de vopseluri și rășini pentru sticlă sunt rezistente la razele UV și vin cu o garanție de minim 10 ani pentru aplicații exterioare și interioare. Chiar și în calduri excesive, cum ar fi in Orientul Mijlociu, unde avem o bază imensă de clienți, vopselurile și rășinile noastre rezistă la temperaturi de desert la peste 50 grade C.

Vopselurile și rășinile pot fi aplicate pe o multitudine de suprafețe incluzând sticlă, lemn, plastic, aluminiu, inox, ceramică și altele. Produsele noastre de vopsea și rășini se usucă natural fără a avea nevoie de cuptoare sau echipament de uscare pe suprafață.

Vopselurile noastre pentru sticlă pot fi folosite la vopsire geam pentru pereți cortină, sticlă interioară și exterioară, blaturi bucătării, pereti bucătării, dușuri, băi, mobilier, etc.

Orice design care poate fi desenat de mână, poate fi recreat pe sticlă. Rășina poate fi aplicată pe sticlă cu mâna, cu o pompă digitală sau, pentru producțiile mijlocii și mari, rășina se aplică cu echipamentul Wizard 3D Machine. Aceasta este o masă complet automatizată Servo Cad. Echipamentul are forma unei mese și vine în diferite mărimi. Aceasta masă poate fi adaptată ca router, tăietor de sticlă, tăietor vinilin și pen plotter.

Cu acest echipament puteți picta direct pe sticlă plană, dar și sticlă curbată.

Creative Resins  logo-cri-mic a fost în prima linie a tehnologiei decorative pe sticlă de peste 30 de ani. Formula noastră unică de vopseluri pentru sticlă și rășini nu poate fi găsită la nici un alt producător din lume. De aceea, toate produsele noastre sunt de marcă înregistrată. Toate produdele de vopsea și rășini au fost încercate și testate de laboratoare independente și, datorită acestor teste, putem oferi 10 ani garanție la exterioare. De-a lungul anilor, datorită testărilor și dorinței de a îmbunatăți calitatea produselor, Creative Resins s-a mutat de la rășinile standard la rășini care se usucă natural foarte repede și sunt și pe bază de solvent sau apă. Noile evoluții ale produselor noastre de-a lungul anilor au văzut de curând introducerea vopselei oglindă, ce poate fi aplicată pe spatele unui geam obișnuit din sticlă sau a unui geam din plastic (plexiglass), iar rezultatul final este o oglindă în toată regula, ce poate fi obținută la o fracțiune de preț față de o oglindă normală.

De asemenea, avem vopseluri care pot imita pielea sau efecte speciale, cum ar fi vopseaua de geam cu efect luminescent. Vopseaua se încarcă cu energie solară în timpul zilei și iluminează noaptea în diferite culori, depinzind de culoarea RAL pe care o alegeți să vopsiți.

Toate aceste vopseluri se aplică foarte ușor pe spatele sticlei prin pulverizare, rezultatele finale sunt uluitoare.

Compania noastră, este tot timpul în cercetare de noi produse și lucrează activ la dezvoltare de inovații și crearea de tehnici și produse eficiente și unice pe piața mondială.

Toate produsele noastre vin cu garanții depline, scrise și sunt testate și retestate în mod constant pentru a asigura clienții noștri că obțin întotdeauna cel mai bun produs posibil.

GlassPaint.ro este considerat liderul No. 1 în afacerea cu vopseluri și rășini pentru sticlă decorativă pe piața românească și a Europei Centrale și de Est.

Cu unitate noastră de distribuție din Constanța, avem acces facil la aeroporturile principale din Constanta și București, la Portul Maritim Constanța. De asemenea, avem acces ușor la Autostrada Soareleui, toate acestea pentru a asigura clienții nostri, că nu vor rămâne niciodată fără materie primă.

Produsele noastre au câștigat premiul Inovația Anului la premierea Industriei de Sticlă din Marea Britanie.

Glass Paint  este o companie în continuă expansiune, oricare ar fi nevoile dumneavostră, fie vopseluri pentru sticlă, fie echipamente pentru fabricare vitralii sau laminarea sticlei sau dacă doriți produse finite, Glass Paint vă poate fi de folos.