Crystallite Rășini și Pompe
Crystallite---blue-panel-4

Crystallite

Crystallite este un sistem revoluționar de folosire a rășinii conturate pe sticlă, ce permite producția în masă de contururi din rășini de calitate superioară. Aceste sabloane pot fi folosite de nenumărate ori și numai la o fracțiune de preț față de șabloanele din sticlă.  Rășinile șablon pot fi făcute în orice mărime și rășină de contur adăugată la orice oră după producție pentru a crea paneluri individuale simulând benzile adezive de plumb. O gamă specială de culori poate fi adaugată la șabloane individuale, ori o combinație de șabloane creând o frumoasă culoare transparentă.

Crystallite - glass-from-mould

Producție

Șablonul de aplicare pe sticlă a rășinei Crystallite va dura la infinit dacă este folosit conform instrucțiunilor date. Fiind fabricat dintr-o soluție solidă sablonul, nu necesită încălzire peste noapte sau curățare, așa cum este cerința unui șablon de silicon.

Sistemul de contur rășină Cristal este popular în uși și ferestre și poate, de asemenea, fi acum fabricat sub forma de foi și apoi tăiat la dimensiuni mai mici, oferind utilizatorilor de producție mică oportunitatea ideală de a oferi contururi rășina Crystallite clienților lor.

Sistem de Pompe Crystalite

Crystallite - pressure-potO noua adiție la gama Crystallite este sistemul de injective sub presiune, care oferă injectare rapidă de rășină și întreținere minimă, oferind astfel producție foarte rapidă și ușoară de contururi de rășini transparente sau colorate pe sticlă. Deoarece acest sistem pompă de injectare a rășinei pe sticlă este mic, poate fi transportat la costuri reduse.

Crystallite - drying-panels

Pompe pentru producția în masă

Pentru clienții care vor să producă în serie mare paneluri Crystallite, aceasta pompă de injectare este metoda favorită de producție. Acest sistem de pompare fără aer permite injectarea rășinei fără bule de aer. Astfel, veti produce paneluri perfecte, fără pierderi sau scurgeri de materie primă.